HOERBIGER Safety Solutions

Wij treden op als een partner van uw bedrijf en werken samen met u aan de ontwikkeling van een geschikte oplossing voor de beveiliging van uw toepassing. Uw behoeften staan daarbij altijd centraal. Vertrouw op onze productiemogelijkheden in de VS, het VK, Duitsland en Oostenrijk. Wij garanderen de hoogste kwaliteitsnormen.


HOERBIGER biedt sinds 2015 de beste oplossingen voor de beveiliging tegen explosies in verwerkingsinstallaties over de hele wereld.

Om deze doelstelling te verwezenlijken, werden eerst IEP Technologies, Newson Gale en Brilex overgenomen.

De innovatieve technologieën van deze bedrijven zorgen er samen met het wereldwijde netwerk van HOERBIGER voor dat HOERBIGER Safety Solutions een betrouwbare partner is voor klanten over de hele wereld.

Elk onderdeel van HOERBIGER Safety Solutions fungeert als aanspreekpunt voor alle aspecten van de bescherming tegen industriële explosies:

  • Testen van de explosiviteit van materialen
  • Explosiepreventie
  • Onderdrukking / ontluchting / isolatie van een explosie

Onze belofte

Professionele partner
Wij treden op als partner van uw bedrijf en werken samen met u aan de ontwikkeling van een geschikte oplossing voor de bescherming van uw toepassing. Veiligheid op de werkvloer moet serieus worden genomen. We werken op een systematische manier om de activiteiten en processen van uw bedrijf te begrijpen.

Passende technologie

Uw behoeften staan daarbij altijd centraal. Een gedegen kennis van de processen zorgt ervoor dat de technologie in dienst van u staat. Niet andersom.

Hoogste kwaliteitsnormen

Gebruik onze betrouwbare productiefaciliteiten in de VS, het VK, Duitsland en Oostenrijk. Wij garanderen de hoogste kwaliteitsnormen.

WIE ZIJN WIJ?

Al meer dan dertig jaar beperkt Newson Gale brand- en explosierisico’s die ontstaan door ontladingen van elektrostatische vonken. Newson Gale is marktleider op het gebied van het voorkomen van gevaren door elektrostatische krachten.
Al meer dan zestig jaar beschermen de actieve en passieve oplossingen voor explosiebeveiliging van IEP Technologies uw werknemers en apparatuur tegen de vernietigende gevolgen van een industriële explosie. Denk hierbij aan onderdrukking, isolatie en drukontlasting met of zonder vlammen via panelen.

IEP Technologies is ontstaan uit een fusie van de vertrouwde merken Kidde, Incom, Fenwal en Brilex.
Hoerbiger is al meer dan vijftig jaar een koploper in explosiedrukontlasting. De drukontlastingskleppen van HOERBIGER bieden een betrouwbare bescherming voor mensen en machines tegen de gevolgen van oliedampen en gasexplosies.

Bent u bezorgd over het explosiegevaar in uw bedrijf?
Vraag nu de mening van een expert!