Service & Support

Dank u voor het toevertrouwen van uw explosiebeveiligingsoplossing aan IEP Technologies

Als IEP-klant wordt u lid van het klantentevredenheidsprogramma ‘YOU FIRST’ van IEP Technologies. Dit programma onderstreept de inzet van de gehele IEP Technologies-organisatie om alles in het werk te stellen zodat u met uw investering in de beveiliging van uw proces en medewerkers tevreden bent. Als wereldwijd koploper in explosiebeveiliging zijn we erg trots op het feit dat onze professionals en onze oplossingen iedere keer weer uw verwachtingen overtreffen.

Communicatie is een belangrijk onderdeel van het programma ‘YOU FIRST’. U krijgt daarom het directe telefoonnummer en e-mailadres van onze CEO, Randy Davis, en als u meent dat we uw verwachtingen in dit project niet waarmaken, neemt u dan direct contact met mij op.

Na voltooiing van uw project vragen we uw feedback via een heel korte klanttevredenheidsenquête op internet. Uw input helpt ons om ons ‘YOU FIRST’-streven na te komen en de service van ons team aan uw bedrijf te verbeteren.

YouFirst

Systeemtechniek

IEP Technologies heeft een aantal ervaren systeemtechnici in dienst die voor iedere toepassing explosiebeveiligingsoplossingen ontwikkelen. De systeemtechnici van IEP Technologies gebruiken geavanceerde computermodelleringstools om voor iedere toepassing de beste oplossing te ontwikkelen. Dit team van professionals is dagelijks bezig met de ontwikkeling van gepersonaliseerde systeemtekeningen, handleidingen en klantondersteuning.

Buitendienst

IEP Technologies heeft het grootste buitendienstteam in de sector. Het buitendienstteam biedt uitgebreide ondersteuning aan explosiebeveiligingsinstallaties over de hele wereld. De technici in de buitendienst voeren initiële systeemcontroles/-inbedrijfstelling uit alsook routine-inspecties en indien nodig spoedonderhoud.

Servicecentra

Industriële processen moeten zo min mogelijk met uitvaltijd te maken krijgen om winstgevend te blijven, zelfs in het geval van een onderdrukte explosie. Daarom beschikt IEP Technologies over een groot aantal erkende servicecentra die zowel een plaatselijk verkooppunt bieden voor reserveonderdelen als 24 uur per dag, 7 dagen per week service voor spoedsituaties..


Bent u bezorgd over het explosiegevaar in uw bedrijf?
Vraag nu de mening van een expert!